Oktatás, workshop

workshop

Ezen az oldalon láthatod a különböző workshopokkal és tanítással kapcsolatos tevékenységeimet.

A Magyar Képzőművészeti Egyetemen végeztem. Mester fokozatú diplomáimat festőrestaurátor és vizuális nevelőtanár szakon szereztem. Mindezek mellett az évek során rengeteg újságnak, napilapnak voltam az illusztrátora, karikaturistája. Képregényeim is megjelentek.

Korrepetálást, tanítást vállalok az alábbi tárgyakból diákoknak és felnőtteknek egyaránt: rajzi anatómia és térábrázolás, festészeti technikák. Különböző grafikai, technikai eljárások. Magyar és egyetemes művészettörténet, kortárs képzőművészet. A képregény szerkezetének, felépítésének, formanyelvének, eszköztárának megismertetése. A cselekmény és természetesen a képregényes stílusok tanítása. Story board készítés, forgatókönyv írás, stb.

Külön kérésre felvételi előkészítést is vállalok képzőművészeti szakközépiskolákba, de különösen az egyetemi restaurátor, illetve festő szakokra.

Jelenleg a Kisképzőn és egy főiskolán tanítok művészettörténetet, illetve egy alternatív általános iskolában foglalkozom vizuális neveléssel.

Házhoz megyek, de megbeszélés kérdése, hogy ki, hol szeretné az óráit. Alkalmanként lehetőség nyílik ugyanakkor egyénenként vagy csoportosan is egy-egy olyan múzeumi bejárásra, ahol bárki bekukkanthat a kiállítások kulisszái mögé.

Írj nekem